S čím vám pomôže upratovačka v Spišskej Novej Vsi


Doprajte si na Vianoce konečne pokoj – tiež ste tak preťažení v období Adventu, kedy doslova lietate po meste, zháňate darčeky, nakupujete potraviny na slávnostné pohostenie, pečiete pečivo a zaisťujete slávnostnú výzdobu? Nechcete to tentoraz zmeniť a prežiť Vianoce v pokoji a úplne inak?

veselá upratovačka

Prenechajte upratovanie profesionálom – po prvé – nemusíte nutne piecť pečivo, rovnako je nezdravé a je v ňom príliš veľa cukru. Kúpte si len pár kúskov cukroviniek na štedrovečerný stôl a namiesto pečiva dajte prednosť celozrnnému chlebu a strukovinovým nátierkam. Po druhé – nepreháňajte to ani s darčekmi a nakupujte ich priebežne v priebehu roka. Stačí len pár drobností, život nie je o hromadení majetku, ale o zážitkoch. Po tretie – predvianočné upratovanie zverte upratovacej firme. Zadajte inzerát v podobe hľadám upratovačku Spišská Nová Ves, alebo sa sami po upratovačke porozhliadnite, a namiesto upratovacích prác si doprajte pokoj. Upratovacia firma si poradí aj s umývaním okien, dôkladným upratovaním kúpeľne a toalety a s čistením koberca.

upratovanie v byte

Doprajte si prechádzku vo Vysokých Tatrách – až bude upratovacia firma u vás upratovať, nachystajte si desiatu do batožiny a vydajte sa na prechádzku v areáli Vysokých Tatier. V zime nie sú síce mnohé vysokohorské chodníky otvorené, ale romantická prechádzka býva napríklad medzi Štrbským Plesom a Soliskom, alebo v Starom Smokovci s výhľadom na horské štíty a historickú architektúru. Doprajte si výlet Tatranskou elektrickou železnicou, zavítajte do Popradu a užite si svoj deň třeba aj v aquaparku.

Pred Vianocami do ZOO – napríklad pavilón Aquaterra v ZOO Spišská Nová Ves je otvorený celoročne, iba na vianočné prázdniny od 23.12. do 1.1 je uzavretý. Môžete si teda dopriať namiesto predvianočného chaosu prehliadku sladkovodných rýb alebo pazúrikových opičiek a užiť si tu so zvieratkami úžasnú pohodu. V ZOO sa bude páčiť aj deťom, ak nejaké máte, ale aj dospelí si tu užijú pekný deň.